Choose Market

Ny eksklusiv samarbejdsaftale mellem Aqua-Teknik og AngelEye

AngelEye ekspanderer til det Skandinaviske marked med eksklusiv forhandler i Danmark

En ny eksklusiv samarbejdsaftale mellem selskaberne AngelEye srl og Aqua-Teknik A/S er for nylig blevet underskrevet. Formålet med det nye partnerskab er at skabe yderligere kendskab og udbredelse af innovative løsninger til forebyggelse af drukning og dermed at øge sikkerheden i svømmeanlæg.

AngelEye srl, svømmebadsbranchens førende udbyder af kunstig intelligens-baserede drukningsovervågningssystemer, har underskrevet en eksklusiv samarbejdsaftale med Aqua-Teknik A/S. Den danske virksomhed, Aqua-Teknik, er specialiseret i nøglefærdige løsninger til svømmebadsfaciliteter af enhver art, herunder udvikling, konceptuelt design, projektering samt levering og installation af forskellige bassintyper, skræddersyede vandbehandlingsanlæg og ‘large-scale’ morskabs- og konkurrenceudstyr.

Øget sikkerhed i svømmebade som fælles mission
Udover målet om at udbrede kendskabet til AngelEyes intelligente drukningsovervågningssystem i Nordeuropa, i tråd med resten af verden, er samarbejdet mellem de to virksomheder også en del af konsolideringen af et stadigt voksende marked som, inden for hver deres erfarings- og ekspertiseområder, sigter efter etablering og renovering af stadigt mere sikre svømmebadsfaciliteter.  

“Vi er ekstremt begejstrede for det nye, eksklusive partnerskab mellem AngelEye og Aqua-Teknik, og vi er meget stolte af at være en aktiv del af kampen mod det forfærdelige faktum, at 236.000 mennesker på verdensplan dør af drukning – hvert år (World Health Organization, 2021)”, Kim Carlsen, CEO hos Aqua-Teknik A/S.

Første referenceprojekt i Danmark
Det første AngelEye drukningsovervågningssystem i Danmark blev allerede installeret i det nyetablerede Valby Vandkulturhus i 2021. For de fem bassiner, der udgør vandkulturhuset, ønskede Københavns Kommune at skabe maksimal vandsikkerhed for facilitetens mange badegæster. Svømmebadet valgte derfor at installere AngelEye LifeGuard, der fungerer som drukningsforebyggelse- og drukningsovervågning.

Med udgangspunkt i de gode erfaringer, som Valby Vandkulturhus siden installationen i 2021 har gjort sig med det innovative AngelEye drukningsovervågningssystem, har Københavns Kommune allerede besluttet, at AngelEye skal installeres i yderligere svømmefaciliteter i kommunen.


Læs om det imponerende og innovative
drukningsovervågningssystem her.