Choose Market

Hotel Scandic Spectrum

Scandic-koncernens største hotel
Den 23. juni 2022 blev Scandic Hotels’ nye, flotte ’Hotel Scandic Spectrum’ på Kalvebod Brygge i København indviet. Med sine 31.000 m2 og tilhørende 11.500 m2 parkeringskælder, skriver det spritnye og spektakulære hotel sig ind i historien som Scandic-koncernens største hotel til dato.  


Illustration: Dissing+Weitling Arkitektfirma. 

Et dynamisk og alsidigt hotel for alle
Med Hotel Scandic Spectrums mange forskellige faciliteter, lægger hotellet op til at være et opholdssted for både overnattende gæster, samt lokale borgere og turister. Scandics nye og alsidige hotel forsøger dermed at skubbe lidt til opfattelsen af, at hoteller kun er forbeholdt overnattende gæster. På Hotel Scandic Spectrum er slags gæster velkommen.


Illustration: Dissing+Weitling Arkitektfirma. 

Om Hotel Scandic Spectrum:

Læs flere nyheder her. 

Wellnessområde med 25 meter Svømmebassin
Blandt hotellets mange forskellige faciliteter, der blandt andet består af 632 hotelværelser, konferencelokaler, smukke udendørsarealer gourmetrestauranter, rooftop bar og fitnessfaciliteter, er der særligt høje forventninger til, at hotellets wellnessområde bliver en succes blandt de besøgende. Udover finsk sauna, dampbad, sansestimulerende bad med mere, indeholder wellnessområdet et 25 meter svømmebassin i luksuriøse og stilrene omgivelser.

Energi-effektiv og miljøvenlig vandbehandling 
Vandbehandlingsanlægget er udstyret med Defender Filter, som er den nyeste og mest energi-effektive teknologi inden for vandbehandling. Defender Filteret opfylder Energiklasse A i henhold til DS 477 og er både vand-, energi- og kemikaliebesparende, hvilket er i tråd med den anerkendte miljømærkning, Svanemærket, som hotellet har fået tildelt.

Udover projektering og installation af det komplette vandbehandlingsanlæg, har Aqua-Teknik desuden leveret og installeret bassinudstyr og stemningssættende undervandsbelysning i hele svømmebassinet. 

Vi er stolte af at have været med til at realisere det storslåede og bæredygtige projekt.


Defender Filteret opfylder Energiklasse A.